A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На базі села Кищенці відбулося виїзне засідання виконавчого комітету Маньківської селищної ради

Дата: 15.07.2021 11:21
Кількість переглядів: 371

   14 липня 2021 року на базі села Кищенці відбулося виїзне засідання виконавчого комітету Маньківської  селищної ради, в якому взяли участь, окрім членів виконкому, заступник селищного голови Олег Мельник, начальник відділу фінансів бюджетної сфери та міжбюджетних розрахунків фінансового управління Людмила Іжко, головний спеціаліст відділу з питань соціального захисту Оксана Пильгун, начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку і звітності Андрій Хижняк, начальник відділу  інформаційної політики та зв’язків з громадськістю Віталій Іваніцький.

Фото без опису

   В першу чергу староста села Світлана Коваль зробила екскурс по об’єктам соціально-культурної інфраструктури населеного пункту. Учасники заходу відвідали Кищенецький старостат, Фап, заклад дошкільної освіти «Берізка», Будинок культури та сільську бібліотеку.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Розпочинаючи засідання виконкому, очільник громади Валерій Івасюк, зазначив, що  для першого виїзного засідання виконкому село Кищенці було вибране невипадково. Адже у бувшому Маньківському районі, Кищенецька сільська рада разом з Добрянською та Чорнокамянською були громадами  з найпотужнішими економічними потенціалами, за рахунок земель запасу резервного фонду, по-друге за рахунок підтримки іноземних інвесторів, що орендували землі в межах цих сіл і по-третє за рахунок умілого керування сільських голів.

Фото без опису

Фото без опису

  Основним питанням, яке розглядалося на засіданні, було затвердження протоколу відповідно до якого було визначено та сформовано потребу у 2021 році субвенції з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Після жвавого обговорення члени виконкому затвердили протоколи та дали доручення секретарю комісії з визначення потреби в субвенціях за напрямками, затвердження списків осіб, що знаходяться на квартирному обліку та виплати грошової компенсації Оксані ПИЛЬГУН направити службі у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації супровідний лист з пропозиціями щодо потреби у субвенції, оригінал протоколу, копію даного рішення та оригінали списків громадян, які користуються правом позачергового одержання жилих приміщень, віком від 16 до 23 років, від 23 до 35 років, старші 35 років для виплати грошової компенсації.

Фото без опису

  Також на засіданні виконкому було утворено постійно діючу комісію з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного майна з метою упорядкування роботи та координації дій з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного майна, забезпечення належного утримання та обслуговування майна, забезпечення благоустрою на території Маньківської селищної територіальної громади. На яку покладені такі завдання:

-  здійснення заходів з виявлення на території Маньківської селищної територіальної громади безхазяйного майна;

-  вжиття заходів щодо встановлення його можливих власників;

-  ведення обліку безхазяйного майна;

-  проведення технічної інвентаризації нерухомого майна, якщо є підстави вважати, що річ не має власника або її власник невідомий;

-  підготовка заяв до органу, який здійснює державну реєстрацію прав на нерухоме майно, про взяття на облік нерухомого майна як безхазяйного;

-  розміщення в друкованих засобах масової інформації оголошень про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна;

- здійснення заходів щодо збереження та утримання виявленого безхазяйного майна;

- підготовка позовних заяв про передачу безхазяйного нерухомого майна у комунальну власність Маньківської селищної територіальної громади.

Своїм рішенням члени виконкому затвердили персональний склад даної постійно діючої комісії та погодили зразок акту обстеження безхазяйного майна.

Фото без опису

   Крім цього розглянули питання внесення змін до розпису бюджету Маньківської селищної територіальної громади на 2021 рік та обговорили заходи щодо відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Всі проекти рішень були уважно вивчені та одностайно прийняті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень