A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Привітання голови Маньківської громади з Днем бухгалтера

Дата: 16.07.2021 15:08
Кількість переглядів: 442

Фото без описуШановні бухгалтери! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята та слова вдячності за сумлінну і кропітку працю.   Ваша професія дуже важлива. Адже, робота великих та малих трудових колективів, здобутки бізнесу обліковуються саме бухгалтерським персоналом. Професія бухгалтера поєднує в собі і точність обліковця, і грамотність юриста, і виваженість економіста, і просто людяність до колективу.

   Від вас залежить злагоджена робота усіх сфер Маньківщини, саме ви забезпечуєте чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, заміряєте фінансовий пульс громади. Без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки регіону та держави загалом.

   У цей святковий день вашого професійного свята бажаю вам міцного здоров’я та родинної злагоди, людської шани, прихильності долі на довгі роки, економічної стабільності та впевненості у завтрашньому дні. Нехай мудрими будуть ваші  дії, праця приносить вам тільки задоволення, а кожен день життя наповнюється людськими радощами, щастям  і  любов’ю!   

Селищний голова                                                    Валерій ІВАСЮК 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень