A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вакцинація та об’єкти Великого будівництво – тема візиту голови Черкаської ОДА Олександра Скічка на Уманщину

Дата: 12.08.2021 08:10
Кількість переглядів: 307

  05 серпня 2021 року з робочим візитом на Уманщині побував голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко. Він ознайомився з об’єктом «Великого будівництва» та провів зустріч з очільниками територіальних громад.

Насамперед, оглянуто Уманський міський Будинок культури, який багато років стояв занедбаний, наразі ж активно ремонтується в межах програми Президента «Велике будівництво». Основну частину робіт заплановано завершити вже цього року.

Далі голова ОДА ознайомився з центром вакцинації від Covid-19 в м. Умань. Детально ж про організацію проведення щеплень, налагодження роботи мобільних бригад у віддалених районах і збільшення центрів вакцинації було обговорено в Уманському районі на зустрічі з головами територіальних громад.

– Вакцинація здатна вберегти не тільки здоров’я, а й економіку, – наголосив очільник Черкащини. – Запровадження локдауну – це недоотримані кошти в місцевих бюджетах. Тому в інтересах громад вживати всіх заходів, аби провести вакцинацію населення і якомога краще запобігти новій хвилі коронавірусу.

За словами голови Уманської райдержадміністрації Ігоря Миклащука, наразі в Уманському районі функціонують 20 пунктів щеплень, 6 центрів вакцинації населення і стільки ж мобільних бригад.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень