A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

До уваги жителів Маньківської територіальної громади !

Дата: 03.09.2021 14:03
Кількість переглядів: 293

Шановні жителі  Маньківської територіальної громади.

Фото без опису Відділ «Центр надання адміністративних послуг» при виконавчому комітеті Маньківської селищної ради повідомляє, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 р. № 207 (з наступними змінами та доповненнями)  з 01.04 2021 року здійснює прийом громадян з  питань реєстрації  місця проживання особи (прописка), зняття з реєстрації місця проживання особи (виписка) та реєстрації місця перебування особи.

   Також відділ надає довідки ф.13 (довідка про реєстрацію місця проживання особи) та витяги про зареєстрованих у житловому                      приміщенні /будинку осіб (була довідка про склад сімї).   

Послуги щодо видачі довідок/витягів Ви можете отримати за наявності паспорта громадянина України (у вигляді книжечки (зразка 1993 року) або у формі картки  (зразка 1995 року), свідоцтва про народження (у разі наявності неповнолітніх членів сім’ї) та домової книги, якщо  Ви житель смт Маньківка та с. Поташ.

   Якщо ж Ви проживаєте в інших населених пунктах територіальної громади, то довідки/витяги можете отримати за наявності паспорта громадянина України (у вигляді книжечки (зразка 1993 року) або у формі картки  (зразка 1995 року), свідоцтва про народження (у разі наявності неповнолітніх членів сім’ї). 

   Послуги надаються за  адресою вул. Соборна,14, смт Маньківка (приміщення колишньої РДА).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень