A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Губернатор області Олександр Скічко з робочим візитом відвідав Маньківську громаду.

Дата: 07.09.2021 17:10
Кількість переглядів: 502

  Голова облдержадміністрації продовжує традиційні робочі візити до районів. Сьогодні він відвідав Маньківщину. Свій візит він розпочав з Маньківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1. Губернатора цікавило стан будівельних робіт навчального закладу, який реконструюють в рамках реалізації програми Президента України «Велике будівництво». Олександр Олександрович оглянув хід будівельних робіт, поспілкувався з керівництвом громади, району, будівельниками та підрядниками та висловив свої зауваження та невдоволення обємом виконаних робіт.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  «В даний об’єкт із державного бюджету вже вкладено значну суму коштів. Але результатів поки що не видно. За два місяці роботи підрядником  лише встановлено пластикові вікна. Такими темпами обєкт не вдасться здати навіть і до кінця року» – зазначив губернатор.

Фото без опису

  У ході обговорення було вирішено багато спірних питань між замовником і підрядником щодо ремонту навчального закладу та дані рекомендації підряднику пришвидшити темпи робіт, щоб завершити їх до настання морозів.

 

  Наступними об’єктами для відвідин гостей з області стали ТОВ «ДУКРА агро» та Limagrain Україна.

   З господарством ТОВ «ДУКРА агро» гостей ознайомив головний бухгалтер товариства Олександр Попелюх. Він розповів, зокрема, що підприємство в Україні зареєстровано ще в 2003 році. Спеціалізується на вирощуванні зернових культур, бобових культур, насіння олійних культур, ріпак, гірчиця, насіння соняшнику, льон, зернові, пшениця, ячмінь, овес, кукурудза, пшениця, ячмінь, овес, кукурудза.  Наразі на підприємстві працює близько 50 осіб, середня заробітна плата – 18 тис. грн. Товариство щороку до бюджету громади  сплачує податок в розмірі близько 10 млн. грн.  Олександр Попелюх. провів екскурсію  по підприємству, гості мали змогу оглянути виробничі приміщення та сільськогосподарську техніку. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  З напрацюваннями компанії «Лімагрейн Україна», ознайомив її директор Андрій Деной, який зазначив, що «Лімагрейн Україна» є не лише європейским лідером на ринку насіння пшениці та кукурудзи силосного напрямку, а й основним гравцем в селекції соняшнику. Товариство спеціалізується на насінні основних польових культур. Як міжнародний кооператив, що заснований фермерами, котрі стоять на чолі правління, Лімагрейн є 4 за величиною насіннєвою компанією в світі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Створюючи нові сорти та гібриди, Лімагрейн реалізовує насіння польових та овочевих культур, а також зернові інгредієнти в більш ніж 140 країнах світу. Світова мережа філіалів компанії охоплює 56 країн. В Україні Лімагрейн представлена з 2008 року і впевнено завойовує ринок якістю продуктів, їх унікальністю й асортиментом.

  Наприкінці робочої поїздки голова облдержадміністрації Олександр Скічко  обговорили з селищним головою Валерієм Івасюком нагальні питання громади, визначивши плани на майбутнє.

  - Я вдячний Олександру Олександровичу за конструктивну розмову, у ході зустрічі ми обговорили важливі питання, - зазначив очільник Маньківської громади, - сьогодні за підтримки обласної влади на Маньківщині реалізуються важливі проєкти, є цікаві задумки і на майбутнє, що зроблять життя маньківчан комфортнішим.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень