A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення про скликання позачергової тринадцятої сесії Маньківської селищної ради восьмого скликання

Дата: 13.09.2021 17:48
Кількість переглядів: 375

   Фото без описуВідповідно до розпорядження селищного голови від 13.09.2021 року  № 98-ОД «Про скликання тринадцятої сесії селищної ради» позачергова тринадцята сесія Маньківської селищної ради 8 скликання відбудеться в сесійній залі селищної ради 16 вересня 2021 року, початок - о 10-00 год.

На розгляд сесії виносяться наступні питання: 

  1. Про внесення змін до рішення Маньківської селищної ради від 23.12.2020 №3-10/VIIІ «Про селищний бюджет Маньківської селищної ради  на 2021 рік».
  2. Про присвоєння рангів посадовим особам місцевого самоврядування - старостам.
  3. Про надання згоди на прийняття до комунальної власності Маньківської селищної ради майна, яке перебуває на балансі фінансового управління Уманської районної державної адміністрації.
  4. Про внесення змін до рішення Маньківської селищної ради від 08.07.2021 №11-20/VIII «Про передачу на баланс комунальній установі «Центр надання соціальних послуг Маньківської селищної ради» громадської нежитлової будівлі за адресою вул. Соборна, 13 смт Маньківка».
  5. Про включення об’єкта оренди до Переліку першого типу.
  6. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою на громадський будинок в с.Харківка, вул. Набережна,66.
  7. Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради на проведення державної реєстрації права власності.
  8. Про внесення змін до рішення Маньківської селищної ради від 08.07.2021 року №11-123/VIII “Про затвердження технічної документації із землеустрою Маньківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1Маньківської селищної ради Черкаської області, на земельну ділянку загальною площею 1,8090 га відділу освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради».
  9. Про внесення змін до рішення Маньківської селищної ради від 08.07.2021 року №11-122/VIII «Про затвердження технічної документації із землеустрою Маньківського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-гімназія» Маньківської селищної ради Черкаської області, на земельну ділянку загальною площею 2,6067 га відділу освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради.
  10. Про затвердження детального плану території частини кварталу житлової та громадської забудови з метою будівництва автомийки самообслуговування на 4 пости з технічним приміщенням та кафе по вулиці Леонтовича в смт Маньківка Черкаської області.
  11. Про затвердження детального плану території частини кварталу житлової забудови з метою реконструкції квартири №9 із улаштуванням прибудови під офіс із надання юридичних послуг по вулиці Шевченка, 29 в смт Маньківка Черкаської області.

Різне:

Про проект рішення про утворення старостинських округів Маньківської ТГ.

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень