A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Запуск сервісу електронних конкурсів із визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка на онлайн платформі "ВзаємоДія"

Дата: 16.09.2021 08:37
Кількість переглядів: 301

    Міністерство цифрової трансформації України є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики, зокрема, у сфері електронної демократії, яке відповідно до покладених на нього завдань здійснює заходи щодо створення та забезпечення функціонування онлайн-платформи взаємодії органів виконавчої влади з громадянами та інститутами громадянського суспільства

Фото без опису

(Абзац десятий підпункту 3 пункту 4 Положення про Міністерство цифрової трансформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2019 року № 856). На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» з 13 вересня 2021 року забезпечена технічна можливість проведення конкурсів із визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка на онлайн-платформі «ВзаємоДія», доступна за посиланням: https://vzaemo.diia.gov.ua/.

   Інститути громадянського суспільства зможуть подавати пропозиції своїх проєктів та в разі перемоги отримувати державні гранти на їх реалізацію. Відтепер всі етапи — від оголошення конкурсу до визначення переможців — відбуватимуться онлайн. Сервіс працює у тестовому режимі.

    Більше інформації можна дізнатися з пресрелізу, доступний за посиланням https://cutt.ly/OW0sGzs та запису брифінгу Мінцифри та партнерів, доступний за посиланням https://cutt.ly/eWB4C6U.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень