A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

ХVІІ зліт Ліги старшокласників

Дата: 27.09.2021 12:41
Кількість переглядів: 722

  Учнівське самоврядування – нелегка і водночас цікава справа. Саме вона дає змогу учням  відчути себе справжніми господарями школи, зрозуміти, наскільки це важливо - вміти організовувати роботу, брати на себе відповідальність, приймати рішення. 24 вересня 2021 року в приміщенні Маньківського НВК «ЗЗСО І-ІІІ ступенів-гімназія» відбувся  ХVІІ зліт Ліги старшокласників та учнівських  організацій закладів загальної середньої освіти Маньківської, Буцької та Іваньківської громад. Делегації від учнівських колективів закладів загальної середньої освіти прибули на зліт, щоб підвести підсумки своєї діяльності за 2020-2021 навчальний рік, визначити  завдання на  новий навчальний рік та обрати нового голову Ліги старшокласників Маньківщини.

Фото без опису

 Із звітом про роботу Ліги старшокласників Маньківщини за 2020-2021 навчальний рік виступила Олійниченко Т.П, куратор роботи  з учнівськими колективами закладів загальної середньої освіти Маньківської, Буцької та Іваньківської громад.

Фото без опису

Далі відбулися вибори. На посаду голови ради Ліги претендували три кандидати - учні  Маньківського НВК «ЗЗСО 1-ІІІ ст.-гімназія», Маньківського ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, Молодецького ЗЗСО І-ІІІ ст. Кандидати мали можливість продемонструвати свої лідерські якості, вміння працювати у команді та ораторські здібності. Шляхом відкритого голосування головою Ліги старшокласників Маньківщини було обрано Власенко Ангеліну, заступниками - Левченка Дмитра та Довбуша Андрія.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень