Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Звернення селищного голови Валерія Івасюка щодо вакцинації від Covid-19

Дата: 29.09.2021 11:47
Кількість переглядів: 429

Фото без описуСкладна ситуація із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спонукала мене звернутися до вас. Швидке поширення хвороби і збільшення її тяжких наслідків вимагає дотримання посилених протиепідемічних заходів та індивідуальної відповідальності!

Щодо останнього, маю на увазі вакцинування від COVID-19. Наразі це єдиний захист від страшної хвороби, а вироблення колективного імунітету – єдиний шанс для повернення до нормального способу життя.

Особливо важливо це для колективів, які працюють у постійному контакті з людьми: навчальні заклади, заклади відпочинку та ресторанного господарства тощо.

В Україну завезено достатню кількість якісних та визнаних у світі вакцин, якими можна щепитися безкоштовно та в найкоротші терміни.

У нашій    громаді    це    можна    зробити    як    у   приміщенні комунального  некомерційного  підприємства “Маньківський центр первинної    медико-санітарної    допомоги”,    так    і    в    кожному фельдшерсько-акушерському     пункті    громади    за    попереднім записом.

 Дякую усім, хто уже вакцинувався. Переконаний, що з кожним днем надійно захищених від COVID-19 ставатиме дедалі більше.

Щиро вірю у Вашу свідомість та відповідальність!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень