A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання голови громади з нагоди Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана

Дата: 01.10.2021 08:30
Кількість переглядів: 421

Шановні батьки, матері, бабусі і дідусі всі мешканці Маньківщини поважного віку !   В цей День людей похилого віку ми мимоволі замислюємося, а чи існує він, такий вік – «похилий». Адже на Сході кажуть: «Комусь роки приносять мудрість, комусь – старість».

   І я впевнений, що молодість духу – це те, що наповнює ваші серця любов’ю до близьких, а досвід – безцінними знаннями, що передаються наступному поколінню. Народ, який втратив зв’язок з минулим, забув традиції та історію, позбувся поваги до старших, тих, хто наживо несе цю історію у пам’яті, перестає існувати – ось у чому я бачу сенс прийдешнього свята.

   Цей день – символ єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

   Тому не менш символічно, що одночасно ми відзначаємо ще одне свято – День ветерана. І подвиги, вчинені у минулому заради нашого майбутнього, незліченні зразки мужності, вірності й самовіддачі – це приклад для наслідування навіть у самі найважчі для нас часи.

   Безмежна вдячність, вічна слава і шана ветеранам, учасникам бойових дій, а також тим, хто пам’ятає жахи війни з дитинства – вам, наше старше покоління, наставники і вчителі.

   Приділяти гідну увагу проблемам саме тих верств населення, що найбільше потребують захисту, я вважаю, – святий обов’язок держави на всіх рівнях влади, кожного посадовця, що має важелі впливу, та, звісно, мій особисто. Я докладаю й докладатиму всіх зусиль, щоб Маньківська селищна рада чула про потреби кожного жителя громади, дослухалась до порад і критики, переймала досвід – і залучала до новацій.

   Тих, хто пройшов більше життєвого шляху, хто боронив нашу рідну Україну від ворога у буремні воєнні роки. Тих, у чиїх очах і душах – юність та наснага до життя; усіх вас, ветерани, пенсіонери, небайдужа громадськість, хранителі нашої пам’яті, слави й традицій – я вітаю з прийдешніми святами!

   Дозвольте побажати вам щастя й тепла, затишку у родинному колі, міцного здоров’я, гарного настрою та поваги від оточуючих. Нехай слова вдячності звучать для вас не лише у цей святковий день і нехай доля береже вас та ваших рідних!

З повагою

Селищний голова                                                                                     Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень