A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оголошення про початок громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Маньківської селищної територіальної громади на 2021- 2027 роки

Дата: 01.10.2021 09:41
Кількість переглядів: 262

Фото без описуЗ 01 жовтня по 30 жовтня 2021 року включно, відповідно до розпорядження селищного голови від 30.09.2021 № 109-ОД «Про проведення громадського обговорення проекту Стратегії розвитку Маньківської селищної територіальної громади на 2021- 2027 роки», проводяться громадські обговорення проекту Стратегії розвитку Маньківської селищної територіальної громади на 2021- 2027 роки (далі Стратегія розвитку).

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно проекту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони  дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади, включаючи конкретні проектні ідеї до плану дій Стратегії.

Ми звертаємося до усіх зацікавлених сторін, жителів громади з проханням ознайомитися з документом і надати зауваження і пропозиції доповнень або змін до проекту Стратегії розвитку.

З проектом документу можна буде ознайомитися у секторі економічного розвитку та інвестицій виконкому селищної ради за адресою: смт Маньківка вул. Шевченка, 9 каб. 4 та на офіційному сайті селищної ради в розділі «Економічний розвиток» за посиланням: https://mankivska-gromada.gov.ua/strategiya-rozvitku-mankivskoi-selischnoi-teritorialnoi-gromadi-na-2021-%E2%80%93-2027-roki-09-27-32-01-10-2021/.

Просимо Вас до 30.10.2021 року в письмовому вигляді або на електронну адресу:  mankivka_econinv@ukr.net надсилати свої зауваження чи пропозиції з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, адреси проживання, контактного номеру телефону та зазначення Вашої думки щодо проекту Стратегії розвитку.

В подальшому усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані Робочою групою з розробки Стратегії розвитку у єдиний документ, та передані на розгляд сесії селищної ради для затвердження. 

 

Ваша думка важлива для нас! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень