A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Супербабуся - 2021

Дата: 04.10.2021 09:54
Кількість переглядів: 281

  Хоч інколи, але потрібно вміти насолоджуватися життям! Всі звикли, що в першу чергу робота на городах , та все ж потрібно знаходити час для себе! А для цього треба не багато, тим паче, що колектив Центру соцпослуг робить все залежне від них, щоб підтримати життєвий тонус наших пенсіонерів. Чудовою нагодою цього разу стало свято Дня людей поважного віку, 01 жовтня в приміщенні селищного Центру культури та дозвілля відбувся конкурс "Супер бабуся", який допомогли провести працівники Центру культури та дозвілля та прекрасна ведуча Чупрун Ніна!

Фото без опису

Оцінювати ж учасниць, а їх було десять, взялися компетентні жюрі нашої громади - Наталія Гончар, Ірина Варченко, Микола Потапенко,Таня Кожухар і Наталія Куницька. Голова Маньківської громади  Валерій Івасюк та директор Центру соцпослуг Юлія Панчук-Золотухіна звернулися з вітальним словом до присутніх.

  Фото без описуФото без опису

  А потім...Були конкурси,де учасниці проявляли себе як справжні гуру своєї справи. Візитівка, оригінальні відповіді на питання онуків, найоригінальніші звертання до своїх маленьких чад, танець з хустиною та створення квіткових композицій на замовлення онуків,кулінарні шедеври - ці всі уміння настільки на високому рівні виконувалися, що супербабусями хотілося назвати усіх, та все ж при з- грошовий сертифікат від ПП"Северин" мала отримати одна учасниця. Жюрі довго радилися, та ось...мить і оголошують переможців номінацій - "Міс глядацьких симпатій" та "Міс берегиня роду" отримала Скалозуб Людмила, "Міс доброта"-Глобенко Ніна, "Міс артистичність"- Слободяник Наталія, "Міс майстриня" - Костюк Ніна, "Міс сучасність"- Рачковська Любов, "Міс мудрість"-Михайлішин Людмила, "Міс господиня"- Солонько Алла, "Міс елегантність"-Турченко Катерина, "Міс чарівність"- Біла Ніна. А СУПЕРБАБУСЕЮ стала жителька с.Дзензелівка - Ольга Зайчук , вона й отримала грошовий приз. Інші учасниці отримали тортівниці від директора СФГ "Шевченко" Віктора Шевченка та картини з назвою номінації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень