A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Привітання голови територіальної громади Валерія ІВАСЮКА з Днем юриста

Дата: 08.10.2021 08:37
Кількість переглядів: 308

Шановні юристи!Фото без опису Прийміть щирі вітання з нагоди професійного  свята – Дня юриста, яке об’єднує усіх, хто стоїть в обороні конституційних прав та свобод наших громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави – держави для людей.

   Зі здобуттям незалежності Українською державою професія юриста стає все більш вагомою і необхідною. Ваш вибір професії – це вибір шляху відповідальності, справедливості, відданості, цілеспрямованості.

   Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан правової культури суспільства, а і його стабільність, моральний мікроклімат.

  Прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян.

  Переконаний, що юристи, яким властиве усвідомлене почуття відповідальності, й надалі вірно служитимуть інтересам громадян нашої громади, з честю примножуватимуть славні традиції своєї професії, докладатимуть зусиль задля утвердження на теренах краю ідеалів верховенства права та справедливості.

  Щиро зичу вам здоров’я, добробуту, щастя й удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній і громадській діяльності в ім’я процвітання нашої України.

  Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян, впевненістю у надійному і справедливому захисті їх конституційних прав і свобод.

З повагою
Селищний голова                                                                                        Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень