A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання очільника громади до Дня захисника і захисниці України !

Дата: 13.10.2021 14:06
Кількість переглядів: 249

  Шановні земляки, відважні сини та дочки українського народу!   Вітаю вас зі святом мужності і патріотизму – Днем захисника і захисниці України! Ця пам’ятна дата об’єднує такі величні свята – день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та нещодавно запроваджене державне свято – День захисника і захисниці України.

   Фото без опису

Ми пам’ятаємо наших полеглих земляків, вони без перебільшення – Герої, які віддали своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всіх, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхню відданість українському народові, незламну силу волі та героїзм.

   У важкий для країни час вони вкотре довели, що в їхніх жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Тисячі людей живим щитом стали між ворожою силою на Сході та мирною Україною.

   І наше завдання сьогодні – множити силу і могутність нашої Батьківщини і робити все можливе для збереження її цілісності, суверенності, недоторканості та подальшого соціально-економічного розвитку. Виконуючи свою роботу сумлінно, кожний може внести свій внесок у благородну справу зміцнення добробуту і стабільності України.

   У цей день хочеться побажати усім воїнам-захисникам та захисницям міцного здоров’я, сили духу і мужності, щоб вистояти до кінця. А Україні – перемоги та мирного неба. Нехай Покрова Пресвятої Богородиці береже мир та спокій у нашій державі.

З повагою

Селищний голова                                                                Валерій ІВАСЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень