Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Обрано кандидатуру на посаду старости Молодецького старостинського округу

Дата: 01.11.2021 17:16
Кількість переглядів: 382

   29 жовтня 2021 року у селах Молодецьке та Паланочка, що увійшли до складу Молодецького старостинського округу, відбулося громадське обговорення кандидатури старости. Відповідно до Порядку проведення обговорення кандидатури старости, затвердженого рішенням селищної ради від 07.10.2021 №14-5/VIII, у вказаних населених пунктах 27.10.2021 року було проведено громадське опитування жителів. На опитування відповідно до розпорядження селищного голови від 19.10.2021121-ОД  виносилась кандидатура гр. Баранюка Олександра Володимировича, 11.08.1986 року народження, місце народження село Молодецьке, жителя села Молодецьке, що нині працює на посаді старости с.Молодецьке.

Фото без опису

   За результатами опитувань, кандидатура Олександра БАРАНЮКА  на посаду старости Малодецького старостинського округу була підтримана жителями округу. Старостинський округ налічує 1406 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, а саме 1146 осіб у с. Молодецьке та 260 осіб у с. Паланочка. Згідно законодавства, у старостинському окрузі з кількістю жителів до  1500 тис. кандидат вважається погодженим з жителями округу, якщо отримав більше 20 відсотків голосів, тобто мінімальна кількість голосів для подолання 20% по Молодецькому старостинському округу становить 281 особа. Кандидатура  БАРАНЮКА Олександра отримала підтримку 555 голоса , що у відсотковому співвідношенні становить 39,33%,  а саме: 90 голосів у с. Паланочка (34,63%) та 465 голосів у с. Молодецьке (40,4%), згідно листів опитування № 1,2,3,4 від 27.10.2021р.(додаються). Тому кандидатуру Олександра Володимировича можна вважати погодженою з жителями відповідного старостинського округу.

Фото без опису

Фото без опису

   Під час громадського обговорення Баранюк О.В. прозвітував присутніх про свою роботу на посаді старости с.Молодецьке, розповів про майбутні плани щодо роботи на окрузі. Більшістю голосів було прийнято рішення  вважати громадське обговорення кандидатури  на посаду старости  Молодецького старостинського округу таким, що відбулося в повному обсязі, а також винести кандидатуру Баранюка Олександра Володимировича на затвердження селищною радою на посаду старости Молодецького старостинського округу, про що членами оргкомітету було складено відповідний протокол.

Фото без опису

Протокол № 1 проведення громадського обговорення кандидатури старости Молодецького старостинського округу.

Протокол № 2 громадського обговорення кандидатури старости Молодецького старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень