A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Щеплення — суперсила від хвороб

Дата: 02.11.2021 14:06
Кількість переглядів: 211

  Міністерство охорони здоров’я України за підтримки та спільно з міжнародними партнерами – UNICEF та USAID – реалізовує загальнонаціональну інформаційну кампанію «Щеплення — суперсила від хвороб» із популяризації рутинної вакцинації дітей та дорослих.

  У межах цієї кампанії розроблені два інформаційні ролики із закликом до батьків: 1) вакцинувати дітей відповідно до національного календаря профілактичних щеплень і захистити їх від 10 небезпечних інфекційних хвороб, а також 2) пам'ятати про власну ревакцинацію і вчасно її робити. Міністерство культури та інформаційної політики України долучається до проведення цієї інформаційної кампанії та звертається з проханням сприяти розміщенню цих відеоматеріалів на усіх доступних інформаційних платформах та в місцях дотику з громадянами (громадські місця).

  Зазначені матеріали для опрацювання можна завантажити в електронному вигляді за посиланням: https://bit.ly/vac_video_subtitles. Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення визнала цей контент соціальною рекламою (рішення №24/168 від 12.08.2021 (https://bit.ly/nonprofitad_vaccination).

  Для більш детальної інформації просимо звертатися до Ольги Сиротюк, PR-менеджерки креативної агенції Green Penguin, (067) 439 75 07.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень