Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Обрано кандидатуру на посаду старости Поминицького старостинського округу

Дата: 16.11.2021 09:38
Кількість переглядів: 283

 12 листопада 2021 року у селі Поминик, відбулося громадське обговорення кандидатури старости.  Відповідно до Порядку проведення обговорення кандидатури старости, затвердженого рішенням селищної ради від 07.102021 №14-5/VIII, у вказаному населеному пункті 03.11.2021 року було проведено громадське опитування жителів. На обговорення, відповідно до розпорядження селищного голови від 04.11.2021 № 126-ОД  виносилася кандидатура гр. Концеби Лариси Михайлівни, 30.06.1973 року народження, місце народження село Вікторівка, жителька села Поминик, вул. Миру, 8.

Фото без опису

За результатами опитувань, кандидатура Лариси КОНЦЕБИ  на посаду старости Поминицького старостинського округу була підтримана жителями округу. Старостинський округ налічує 816 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Згідно законодавства, у старостинському окрузі з кількістю жителів до  1500 осіб кандидат вважається погодженим з жителями округу, якщо отримав більше 20 відсотків голосів, тобто мінімальна кількість голосів для подолання  20% по Поминицькому старостинському округзі становить 163 осіб. Кандидатура  КОНЦЕБИ Лариси отримала підтримку 361 голосів, що у відсотковому співвідношенні становить 44,24%, згідно листів опитування № 1,2,3,4 від 09.11.2021р.(додаються до протоколу). Тому кандидатуру Лариси Михайлівни можна вважати погодженою з жителями відповідного старостинського округу.

Фото без опису

Під час громадського обговорення Концеба Л.М. розповіла про свою роботу на посаді старости села Поминик.  Жителі села Поминик, які підняли ряд питань, що стосуються розвитку села, запропонували збільшити фінансування стосовно утримання існуючої інфраструктури села, благоустрою, а також забажали тіснішої співпраці з дільничним.

Фото без опису

Більшістю голосів було прийнято рішення вважати громадське обговорення кандидатури  на посаду старости Поминицького старостинського округу таким, що відбулося в повному обсязі. Винести кандидатуру Концеби Лариси Михайлівни на затвердження Маньківською селищною радою на посаду старости Поминицького старостинського округу, про що членами оргкомітету було складено відповідний протокол.

Фото без опису

Протокол №5 проведення громадського обговорення кандидатури старости Поминицького старостинського  округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень