A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання голови громади Валерія Івасюка з Днем Гідності та Свободи

Дата: 20.11.2021 16:07
Кількість переглядів: 415

Дорогі  земляки!   21 листопада ми разом з усією країною відзначатимемо День Гідності та Свободи, який увібрав у себе доленосні події новітньої історії України 2004 та 2013 років – Помаранчевої революції та Революції Гідності. Ці дві революції дали старт формуванню нового загону Героїв, підняттю патріотичної свідомості, скинули кайдани поневолення та покори, відкрили можливість жити в новій демократичній державі.

    Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

    Сотня активістів Майдану пожертвували найціннішим, що у них було. Вони віддали своє життя за своїх рідних та за кожного з нас. Вони стояли до кінця, не злякавшись погроз і пострілів. Сьогодні боротьба за незалежність України, її суверенітет продовжується, і від зовнішньої агресії нас захищають такі ж патріоти й щирі люди, які були на Майданах.

    За цю боротьбу заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі, серед яких є наші земляки…

 Це люди, подвиг яких ми будемо пам’ятати вічно, їхня мужність переказуватиметься з покоління в покоління, вони - Герої нашого часу!

  Мабуть невипадковим та символічним є те, що відзначення Дня Свободи і Гідності співпадає із великим християнським святом – Днем архангела Михаїла

  • який є захисником від будь-якого зла,
  • перемагає всі темні сили,
  • який є захисником душ померлих і покровителем всіх віруючих людей та бореться за справу спасіння роду людського.

   Висловлюю велику вдячність тим, хто у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави.

   Низький уклін тим бійцям, які під час проведення операції обєднаних сил демонструють усьому світу, що здатні захистити державу, зберегти життя мирних громадян.

   Щира подяка всім, хто долучився до волонтерської діяльності.

   Від щирого серця бажаю усім нам добра, злагоди й непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту України в ім’я щасливого майбутнього наших дітей. Миру всім нам! Слава Україні! 

 

З повагою

  Селищний голова        Валерій ІВАСЮК,  

виконавчий апарат  та депутатський корпус  Маньківської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень