A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання голови громади Валерія Івасюка з Днем працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2021 15:58
Кількість переглядів: 251

ШАНОВНІ ХЛІБОРОБИ, ПРАЦІВНИКИ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА МАНЬКІВЩИНИ! Сердечно вітаємо із наступаючим професійним святом усіх працівників сільського господарства! Завдяки вашій господарській дбайливості, зна­нням і наполегливості живе село, розвивається сіль­ське господарство, яке є визначною складовою роз­витку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.

Фото без опису

  Для хліборобів кожний рік має свої особливості, без врахування яких домогтися належної врожайнос­ті вкрай важко. Ось і цього року хлібороби району до­вели, що ніякі примхи природи не зашкодять дбати про землю. Гарний урожай зібрано своєчасно, з най­меншими втратами, завдяки сумлінній праці ком­байнерів, механізаторів, водіїв, всіх, хто, працюючи від зорі до зорі, повною мірою усвідомлює своє головне призначення – бути господарем на своїй землі.

   Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.

  Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці  досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

  Впевнені у тому, що Ваша наполегливість, працелюбність сприятимуть збереженню та розвитку сільськогосподарської галузі.

   Хай і надалі рясно колосяться щедри­ми врожаями ваші ниви, хай обходять стороною при­родні стихії, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання. Нехай не переводиться селян­ський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою.

  Давайте із надією дивитися в майбутнє! Буде у нас хліб – буде і пісня. А буде село – буде й Україна!

З повагою

Селищний голова        Валерій ІВАСЮК,  

виконавчий апарат  та депутатський корпус  Маньківської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень