A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Обрано кандидатуру на посаду старости Подібнянського старостинського округу

Дата: 23.11.2021 14:24
Кількість переглядів: 231

  20 листопада 2021 року у селі Подібна, відбулося громадське обговорення кандидатури старости.  Відповідно до Порядку проведення обговорення кандидатури старости, затвердженого рішенням селищної ради від 07.102021 №14-5/VIII, у вказаному населеному пункті 03.11.2021 року було проведено громадське опитування жителів. На  обговорення, відповідно до розпорядження селищного голови від 15.11.2021 № 129-ОД,  виносилася кандидатура гр. КОБЗАРЯ Валерія Михайловича, 10.01.1969 народження, місце народження місто Макіївка Донецької області, житель села Подібна, вул. Шкільна,1.

Фото без опису

   За результатами опитувань, кандидатура Валерія КОБЗАРЯ на посаду старости Подібнянського старостинського округу була підтримана жителями округу. Старостинський округ налічує 649 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Згідно законодавства, у старостинському окрузі з кількістю жителів до  1500 осіб кандидат вважається погодженим з жителями округу, якщо отримав більше 20 відсотків голосів, тобто мінімальна кількість голосів для подолання  20% по Подібнянському старостинському округзі становить 130 осіб. Кандидатура Валерія КОБЗАРЯ отримала підтримку 260 голосів, що у відсотковому співвідношенні становить 40%, згідно листів опитування № 1,2,3,4 від 18.11.2021 (додаються до протоколу). Тому кандидатуру Валерія Михайловича можна вважати погодженою з жителями відповідного старостинського округу.

Фото без опису

  Під час громадського обговорення Валерій КОБЗАР прозвітував про свою роботу на посаді старости села Подібна. Подякував небайдужим підприємцям, товаровиробникам за підтримку та допомогу. Повідомив, що село Подібна є одним із перспективних сіл щодо розвитку, левова частина робіт стосовно освітлення, ремонту дорожнього покриття та інфраструктури здійснюється завдяки підтримці Шевченка В.П. Однак зауважив, що одноосібники мають також приймати участь  у розвитку села та побажав налагодити співпрацю.

Фото без опису

        Жителі села підтримали старосту стосовно  участі одноосібників у розвитку села та підняли питання щодо вжиття заходів стосовно громадян села, які порушують правила благоустрою, а саме: висаджують дерева під лініями електропередач, що заважає належному освітленню вулиць, та погіршують огляд дорожнього руху водіям, складують будівельний матеріал на прилеглих ділянках комунальної власності. Тому попросили старосту організувати виїзд еколога Маньківської селищної ради у село.

Фото без опису

   Більшістю голосів було прийнято рішення вважати громадське обговорення кандидатури на посаду старости  Подібнянського старостинського округу таким, що відбулося в повному обсязі. Винести кандидатуру Кобзаря Валерія Михайловича на затвердження Маньківською селищною радою на посаду старости Подібнянського старостинського округу, про що членами оргкомітету було складено відповідний протокол.  

Фото без опису

Фото без опису

  Протокол №6 проведення громадського обговорення кандидатури старости Подібнянського старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень