A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Обрано кандидатуру на посаду старости Добрянського старостинського округу

Дата: 23.11.2021 14:48
Кількість переглядів: 387

  20 листопада 2021 року у селі Добра, відбулося громадське обговорення кандидатури старости.  Відповідно до Порядку проведення обговорення кандидатури старости, затвердженого рішенням селищної ради від 07.102021 №14-5/VIII, у вказаному населеному пункті 03.11.2021 року було проведено громадське опитування жителів. На   обговорення, відповідно до розпорядження селищного голови від 15.11.2021 № 130-ОД, виносилася кандидатура гр. Колісник Ніни Іванівни, 24.11.1993 року народження, місце народження село Нестерівка, жителька села Добра, вул. Паркова, 34.

Фото без опису

  За результатами опитувань, кандидатура Ніни КОЛІСНИК на посаду старости Добрянського старостинського округу була підтримана жителями округу. Старостинський округ налічує 586 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Згідно законодавства, у старостинському окрузі з кількістю жителів до 1500 осіб кандидат вважається погодженим з жителями округу, якщо отримав більше 20 відсотків голосів, тобто мінімальна кількість голосів для подолання 20% по Добрянському старостинському окрузі становить 117 осіб. Кандидатура  КОЛІСНИК Ніни отримала підтримку 258 голосів, що у відсотковому співвідношенні становить 44%, згідно листів опитування № 1,2,3,4,5 від 17.11.2021 (додаються до протоколу). Тому кандидатуру Ніни Іванівни можна вважати погодженою з жителями відповідного старостинського округу.

Фото без опису

  Під час громадського обговорення Ніна КОЛІСНИК прозвітувала про свою роботу на посаді старости села Добра. Подякувала небайдужим фермерам та громадянам, які надавали будь-яку  підтримку у вирішенні проблем села та наведенні благоустрою.

Фото без опису

    Депутат селищної ради, місцевий товаровиробник Віталій МЕЛЬНИК – нагадав, що у селі Добра був прийнятий найвищий земельний податок на землі житлової забудови, порівняно з іншими селами. Різниця становить близько 45 тисяч гривень, тому запропонував при схваленні бюджету Маньківської селищної територіальної громади на 2022 рік передбачити рівнозначну суму на розвиток села Добра. А також довів до жителів села інформацію стосовно наданої за рік фінансової підтримки селу ТОВ «Кищенці», яка в цьому році була не меншою за попередні роки. Закликав людей допомагати власними силами стосовно підтримання благоустрою села, оскільки, для прикладу, працівники Добрянської школи не беруть участі у таких заходах. Повідомив про результати перемовин з перевізником, на численні прохання жителів, стосовно встановлення маршруту Нестерівка-Добра-Подібна-Умань. А також, зауважив на необхідності обов’язкових виїзних прийомів спеціалістами апарату Маньківської селищної ради та наголосив на необхідності хоча б на неповний робочий день такої посади, як водій при старостаті.

Фото без опису

   Жителі села підтримали Віталія МЕЛЬНИКА та подякували за підтримку у безкоштовному підвозі дітей на заняття до Маньківського міжшкільного навчально-виробничого комбінату, та попросили селищного голову посприяти у вирішенні питання стосовно забезпечення працівником ФАПу.

Фото без опису

Фото без опису

   Більшістю голосів було прийнято рішення вважати громадське обговорення кандидатури на посаду старости  Добрянського старостинського округу таким, що відбулося в повному обсязі. Винести кандидатуру КОЛІСНИК Ніни Іванівни на затвердження Маньківською селищною радою на посаду старости Добрянського старостинського округу, про що членами оргкомітету було складено відповідний протокол. 

Протокол №7 проведення громадського обговорення кандидатури старости Добрянського старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень