A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 29.11.2021 15:56
Кількість переглядів: 407

Фото без описуОбґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі - електрична енергія на 2022 рік.

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 1.  Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: Виконавчий комітет Маньківської селищної ради»; 20101 Черкаська обл., смт. Маньківка, вул. Шевченка, 9.

 код за ЄДРПОУ – 04411007.

Категорія замовника - Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

2.  Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015:09310000-5: Електрична енергія (Електрична енергія)

 3.  Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-11-25-005280-a

 Предмет закупівлі: ДК 021:2015, код 09310000-5 – Електрична енергія (Електрична енергія), - товар, у вигляді активної електричної енергії.

 з/п

Найменування Товару

Клас напруги

Одиниці виміру

Кількість

1

Електрична енергія

2

кВт/год

189 145

 

4.Очікувана вартість – 1 040 297,50 грн. ( Один мільйон сорок тисяч двісті дев’яносто сім гривень 50 коп.) з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання (річного та місячного) електричної енергії за календарний рік (бюджетний період). Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом який ґрунтується на визначенні очікуваної вартості на підставі даних ринку та електронної системи закупівель «Prozorro» відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275. При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін електропостачальників на електричну енергію на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі. До ціни електричної енергії не включено тариф на послуги з розподілу електричної енергії.

        Обґрунтування обсягів закупівлі: Обсяги визначено відповідно до потреби, обрахованої Замовником та обсягу фінансування.

Період постачання: протягом 2022 року до 31 грудня 2022 року.

Місце постачання: до межі балансової належності електроустановок замовника.

5.         Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:  Запропонований учасником товар повинен відповідати технічним, якісним характеристикам визначеним у розділі 11.4. Кодексу систем розподілу, затвердженого Постановою Національної комісії регулювання електроенергетики та комунальних послуг України від 14.03.2018  №310. Параметри якості електричної енергії в точках приєднання споживачів у нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загального призначення»

Клас напруги: 2

            При розрахунку ціни, за яку Учасник згоден виконати замовлення, враховується ціна предмету закупівлі з урахуванням усіх податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені (До ціни тендерної пропозиції учасником не включається ціна (тариф) оператора системи розподілу на послуги з розподілу електричної енергії), а також інші витрати згідно вимог діючих законодавчих і розпорядчих актів.

            Ведення поточної господарської діяльності з постачання електричної енергії учасником закупівлі повинно повністю відповідати вимогам, що передбачені Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, згідно постанови НКРЕКП від 27.12.2017 року  № 1469.

            Умови постачання електричної енергії замовнику повинні відповідати наступним нормативно-правовим актам:

- Закону України «Про ринок електричної енергії»;

- Правилам роздрібного ринку електричної енергії (затвердженим постановою НКРЕКП від 14.03.2018 р. № 312).

- іншим нормативно-правовим актам, прийнятим на виконання Закону України «Про ринок електричної енергії».

            Учасник повинен забезпечувати дотримання загальних та гарантованих стандартів якості надання послуг з електропостачання, в тому числі тих, що передбачені «Порядком забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій споживачам за їх недотримання», затвердженого постановою НКРЕКП від 12.06.2018 р. № 375, нормами Закону України «Про ринок електричної енергії», положеннями Правил роздрібного ринку електричної енергії, положеннями інших нормативно-правових актів. Згідно ст. 18 Закон України «Про ринок електричної енергії» показники якості електропостачання повинні відповідати величинам, що затверджені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

            Під час здійснення цієї закупівлі стосовно технічних, якісних характеристик предмета закупівлі передбачається необхідність застосування заходів із захисту довкілля, в тому числі під час виконання договору про закупівлю учасник-переможець зобов’язується дотримуватись передбачених чинним законодавством вимог щодо застосування заходів із захисту довкілля. Підприємства електроенергетики повинні дотримуватися вимог законодавства про охорону навколишнього природного середовища, здійснювати технічні та організаційні заходи, спрямовані на зменшення шкідливого впливу об’єктів електроенергетики на навколишнє природне середовище, а також несуть відповідальність за порушення вимог законодавства про охорону навколишнього природного середовища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень