A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

У Маньківщині тривають перевірки дотримання карантинних протиепідемічних заходів

Дата: 03.12.2021 12:30
Кількість переглядів: 270

Моніторинговою групою з питань перевірок стану забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя на території Маньківської селищної територіальної громади у складі працівників Маньківського управління Держпродспоживслужби Головного управління Держпродспоживслужби України в Черкаській області, відділу поліцейської діяльності № 1 Уманського районного управління поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області, Маньківської селищної ради продовжуються перевірки стану дотримання карантинних протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання на території Маньківської селищної територіальної громади.

Так 3 грудня робоча група відвідала підприємства громадського харчування, торгівельні заклади сіл Кищенці та Харківка (усього 4 об’єкти), де відбулися співбесіди із керівництвом та працівниками кафе-барів і магазинів, здійснено огляд приміщень на предмет забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя, дотримання протиепідемічних заходів. Членами робочої групи надано роз’яснення та консультації з питань забезпечення суб’єктами господарювання карантинних протиепідемічних заходів.

У ході перевірки встановлено, що в цілому закладами торгівлі та підприємствами громадського харчування виконуються карантинні протиепідемічні заходи. Відвідувачі та працівники магазинів і кафе-барів дотримуються маскового режиму та дистанціювання, здійснюється температурний скринінг, використовуються дезінфікуючі засоби.  Входи до приміщень закладів торгівлі  обладані відповідними інформаційно-довідковими матеріалами та диспенсерами з антисептиком.

Продавців та власників торгівельних об’єктів у черговий раз попереджено про кримінальну та адміністративну відповідальність за порушення санітарно-протиепідемічних правил і норм під час карантину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень