A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Обрано кандидатуру на посаду старости Кищенецького старостинського округу

Дата: 06.12.2021 08:20
Кількість переглядів: 1204

   03 грудня 2021 року у селі Кищенці, відбулося громадське обговорення кандидатури старости.  Відповідно до Порядку проведення обговорення кандидатури старости, затвердженого рішенням селищної ради від 07.102021 №14-5/VIII, у вказаному населеному пункті 03.12.2021 року було проведено громадське опитування жителів. На обговорення, відповідно до розпорядження селищного голови від 26.11.2021 № 133-ОД  виноситься кандидатура гр. Коваль Світлани Іванівни, 11.04.1964 року народження, місце народження село Кищенці, жителька села Кищенці, вул. Лещенка, 15.

Фото без опису

   За результатами опитувань, кандидатура Світлани КОВАЛЬ  на посаду старости Кищенецького старостинського округу була підтримана жителями округу. Старостинський округ налічує 631 жителя, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Згідно законодавства, у старостинському окрузі з кількістю жителів до  1500 осіб кандидат вважається погодженим з жителями округу, якщо отримав більше 20 відсотків голосів, тобто мінімальна кількість голосів для подолання  20% по Кищенецькому старостинському округзі становить 126 осіб. Кандидатура  КОВАЛЬ Світлани отримала підтримку 259 голосів, що у відсотковому співвідношенні становить 41%, згідно листів опитування № 1,2,3,4,5 від 30.11.2021р.(додаються до протоколу). Тому кандидатуру Світлани Іванівни можна вважати погодженою з жителями відповідного старостинського округу.

Фото без опису

   Під час громадського обговорення Світлана КОВАЛЬ прозвітувала про свою роботу на посаді старости села Кищенці. Подякувала населенню за підтримку. Довела до відома жителів інформацію про демографічну ситуацію у селі, функціонуючу інфраструктуру села. Також подякувала небайдужим жителям, особливо молоді, за підтримку стосовно благоустрою села. Закликала жителів активніше долучатися до роздільного збирання сміття. Подякувала товаровиробникам, підприємцям та небайдужим жителям за всебічну допомогу.

Фото без опису

   Жителі села висловили бажання проведення поточного ремонту доріг по селі, а деякі, як наприклад вулиця Лещенка, капітально. Наголосили на бажанні постійного освітлення вулиць у нічний час, а також наполягали на проведенні загальних зборів жителів громади.

Фото без опису

   Більшістю голосів було прийнято рішення вважати громадське обговорення кандидатури на посаду старости  Кищенецького старостинського округу таким, що відбулося в повному обсязі. Винести кандидатуру Коваль Світлани Іванівни на затвердження Маньківською селищною радою на посаду старости Кищенецького старостинського округу,  про що членами оргкомітету було складено відповідний протокол. 

Протокол № 9 проведення громадського обговорення кандидатури старости Кищенецького старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень