A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Обрано кандидатуру на посаду старости Нестерівського старостинського округу

Дата: 12.12.2021 12:53
Кількість переглядів: 366

    10 грудня 2021 року у селі Нестерівка відбулося громадське обговорення кандидатури старости.  Відповідно до Порядку проведення обговорення кандидатури старости, затвердженого рішенням селищної ради від 07.102021 №14-5/VIII, у вказаному населеному пункті 03.12.2021 року було проведено громадське опитування жителів. На обговорення, відповідно до розпорядження селищного голови від 03.12.2021 № 135-ОД  виноситься кандидатура гр. Кривди Івана Петровича,  06.08.1960 року народження, місце народження село Нестерівка Маньківського району Черкаської області, житель села Нестерівка, вул. Шкільна,17.

   За результатами опитувань, кандидатура Івана КРИВДИ  на посаду старости Нестерівського старостинського округу була підтримана жителями округу. Старостинський округ налічує 518 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Згідно законодавства, у старостинському окрузі з кількістю жителів до  1500 осіб кандидат вважається погодженим з жителями округу, якщо отримав більше 20 відсотків голосів, тобто мінімальна кількість голосів для подолання  20% по Нестерівському старостинському округу становить 104 особи. Кандидатура  КРИВДИ Івана отримала підтримку 169 голосів, що у відсотковому співвідношенні становить 32,62%, згідно листів опитування № 1,2,3,4,5 від 07.12.2021р.(додаються до протоколу). Тому кандидатуру Івана Петровича можна вважати погодженою з жителями відповідного старостинського округу.

 

   Під час громадського обговорення Іван КРИВДА  поінформував про свою роботу на посаді старости села Нестерівка.

   Жителі села запропонували налагодити тіснішу співпрацю з товаровиробниками задля підтримання належного благоустрою села. Пріоритетним для жителів села залишається ремонт доріг, а також питання впливу на власників земельних ділянок, які обробляють городи, а подвір’я і прибудинкова територія залишаються не обкошеними і в занедбаному стані. 

   Більшістю голосів було прийнято рішення вважати громадське обговорення кандидатури  на посаду старости  Нестерівського старостинського округу таким, що відбулося в повному обсязі. Винести кандидатуру Кривди Івана Петровича на затвердження Маньківською селищною радою на посаду старости Нестерівського старостинського округу,  про що членами оргкомітету було складено відповідний протокол. 

  Протокол № 10 проведення громадського обговорення кандидатури старости Нестерівського старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень