Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Команда першої школи посіла перше місце в обласному фестивалі науки та робототехніки: «RoboTerra – робот на захисті планети»

Дата: 14.12.2021 15:28
Кількість переглядів: 312

У Маньківському  ЗЗСО   І-ІІІ   ступенів   №1  з 2019 року запроваджено факультатив з робототехніки, де учні набувають умінь та навичок щодо проектування, конструювання, програмування всіляких механізмів – роботів. Своїми знаннями уже другий рік поспіль вони діляться на фестивалях та конкурсах.

Фото без опису

Так, 11 грудня 2021 року в м.Черкаси проходив обласний фестиваль науки та робототехніки: «RoboTerraробот на захисті планети». Захід проводився з метою практичної реалізації ідей дітей та підлітків у галузі робототехніки та екології, стимулювання їх творчого, інтелектуального та духовного розвитку.

Фото без опису

У фестивалі взяли участь 54 команди в 7 номінаціях. Команда  Маньківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 «MKRobomaster» у складі учнів 2-В класу, а  саме: Безверхого Богдана, Гутенка Андрія, Солонька Максима та тренера Черепенка В.В. долучились до участі в номінації «Алея стартапів. Конкурс творчих ідей та технічних проектів», де посіли перше місце й були нагороджені Дипломом, кубком та цінними призами (набори для вирощування кристалів).

Фото без опису

Учні презентували проєкт «Шкільний еко-автобус» та представили модель шкільного автобуса, який працює від сонячної енергії. Використовуючи альтернативні джерелатакий транспортний засіб дає можливість економити на паливі, не забруднює навколишнє середовище відпрацьованими газами, має невичерпні природні ресурси.

Вітаємо з перемогою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень