A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Обрано кандидатуру на посаду старости Харківського старостинського округу

Дата: 20.12.2021 15:34
Кількість переглядів: 356

    17 грудня 2021 року у селі Харківка відбулося громадське обговорення кандидатури старости.  Відповідно до Порядку проведення обговорення кандидатури старости, затвердженого рішенням селищної ради від 07.102021 №14-5/VIII, у вказаному населеному пункті 03.12.2021 року було проведено громадське опитування жителів.        На обговорення, відповідно до розпорядження селищного голови від 08.12.2021 № 139-ОД,  виносилася кандидатура гр. Щура Юрія Миколайовича, 01.05.1961 року народження, місце народження село Харківка Маньківського району Черкаської області, житель села Харківка, вул. Лесі Українки,3.

   За результатами опитувань, кандидатура Юрія ЩУРА на посаду старости Харківського старостинського округу була підтримана жителями округу. Старостинський округ налічує 376 жителів, які є громадянами України і мають право голосу на виборах. Згідно законодавства, у старостинському окрузі з кількістю жителів до  1500 осіб кандидат вважається погодженим з жителями округу, якщо отримав більше 20 відсотків голосів, тобто мінімальна кількість голосів для подолання  20% по Харківському старостинському округу становить 75 осіб. Кандидатура Юрія ЩУРА отримала підтримку 163 голоса, що у відсотковому співвідношенні становить 43,35%, згідно листів опитування № 1,2,3,4,5 від 14.12.2021 (додаються до протоколу). Тому кандидатуру Юрія Миколайовича можна вважати погодженою з жителями відповідного старостинського округу.

   Під час громадського обговорення Юрій ЩУР  поінформував про свою роботу на посаді старости села Харківка.  Жителі округу піднімали питання стосовно нелегального зрошування полів товаровиробниками. Жителі с. Мала Маньківка подякували підприємцю Віктору Кошману, який привозить у їхнє село продукти щотижня, а також попросили селищного голову посприяти у вирішенні питання стосовно благоустрою в селі Мала Маньківка щодо складування  будівельних матеріалів жителем села поза межами свого двору.

   Більшістю голосів було прийнято рішення вважати громадське обговорення кандидатури на посаду старости  Харківського старостинського округу таким, що відбулося в повному обсязі. Винести кандидатуру Щура Юрія Миколайовича на затвердження Маньківською селищною радою на посаду старости Харківського старостинського округу, про що членами оргкомітету було складено відповідний протокол. 

Протокол № 11 проведення громадського обговорення кандидатури старости Харківського старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень