A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 24.12.2021 15:06
Кількість переглядів: 296

24 грудня 2021 року відбулося планове засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вів засідання селищний голова Валерій Івасюк. Серед питань порядку денного – проєкт плану роботи даної комісії на 2022 рік, який озвучив секретар комісії Володимир Михайловин.

Фото без опису

Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Уманського районного управління ГУ ДСНС України в Черкаській області Наталія Федорова проаналізувала ситуацію щодо пожеж на території селищної територіальної громади, рівень понесених збитків, основних причин виникнення пожеж. Також доповідач ознайомила членів комісії з результатами рейдових відпрацювань у населених пунктах громади у плані проведення профілактичної роботи щодо попередження пожеж у житловому секторі.

Фото без опису

У ході обговорення питань порядку денного виступили та внесли відповідні пропозиції начальник комунального підприємства “Комунальник-М” Григорій Обараз, директор комунального некомерційного підприємства “Маньківська багатопрофільна лікарня” Юрій Кулик, начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Юрій Безверхий.

Фото без опису

В.о. завідувача Маньківського відділення Уманського районного відділу Державної установи “Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України” Олена Васильєва поінформувала присутніх про ситуацію  щодо захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 на території Маньківської селищної територіальної громади та України в цілому.

Фото без опису

За результатами роботи комісії вирішено:

1) затвердити план роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2022 рік;

2) старостам старостинських округів, у рамках роботи консультаційних пунктів, провести профілактично-просвітницьку роботу з населенням щодо:

  • правил поведінки з вогнем;
  • правил улаштування та експлуатації пічного опалення;
  • правил поведінки з електрообладнанням;

3) старостам старостинських округів на ввіреній території, головному спеціалісту з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи відділу документообігу та організаційно-господарської роботи виконавчого комітету селищної ради – у селищі Маньківка, взяти участь у роботі рейдових відпрацювань районного управління головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Черкаській області щодо попередження пожеж у житловому секторі громади за ініціювання даним управлінням таких відпрацювань.

4) відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства, комунального майна виконавчого комітету селищної ради у місячний термін вивчити питання будівництва місця забору води пожежним автомобілем на природній водоймі та підїзду до нього.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень