A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 24.12.2021 15:16
Кількість переглядів: 594

 Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Маньківської селищної ради»  в 2021 році було оголошено спрощену закупівлю: Хліб пшеничний, хліб житній, булки  «ДК 021:2015:15810000-9 — Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби» .

Фото без опису

Супровідний щодо Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Додаток до листа

Додаток №1

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.         Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Маньківської селищної ради»; 20101 Черкаська обл., смт. Маньківка, вул. Соборна, 13; код за ЄДРПОУ – 44131527; категорія замовника – Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.

2.         Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Хліб пшеничний, хліб житній, булки  «ДК 021:2015:15810000-9 — Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби»

3.         Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-12-21-004233-b 

 4.         Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника

Найменування предмета закупівлі

Технічні вимоги

Хліб пшеничний

Нерізаний. Основна сировина із борошна пшеничного  хлібопекарського не нижче І гатунку.

Хліб повинен бути свіжої випічки, не містити ГМО. Якість хліба повинна відповідати нормам діючого державного стандарту України. Скоринка хліба повинна бути без пошкоджень.Смак, свіжість, запах, хрускіт, пористістьпритаманнісвіжовипеченомухлібу. М'якушка повинна бути пористою, еластичною.Не допускаєтьсям’якушкаущільнена, нееластична, волога на дотик, така, щопісля легкого надавлюванняпальцями не набуваєпочатковоїформи. Якість товару, що постачається, повинна відповідати стандартам якості ДСТУ та   встановленим показникам якості і безпеки. Якість і безпека хліба протягом терміну придатності до споживання гарантується виробником і продавцем відповідно до вимогдіючихстандартів.

Хліб житній

Нерізаний. Основна сировина - борошножитнєхлібопекарське. Добрепропечений, не вологий на дотик, без комочків та слідівнедомісу, післяпритисненням'якушповиненприйматипервинну форму. М'якуш без пустот та ущільнень,Аромат - властивийданому виду виробів, без сторонньогоприсмаку,За кольором - відсвітло-коричневого до темно-коричневого, без підгорілості.За формою - відповідає виду виробу,відповідає формі, в якій проводили випікання, без боковихвиливів.Поверхня - відповідає виду виробу, без забруднення, дозволено невеликі тріщини та підриви.  Без ГМО.  Якість товару, що постачається, повинна відповідати стандартам якості ДСТУ та   встановленим показникам якості і безпеки. Якість і безпека хліба протягом терміну придатності до споживання гарантується виробником і продавцем відповідно до вимогдіючихстандартів.

 

Булки

Булка типу «Ромашка», вагою 500 грам. Основна сировина із борошна пшеничного  хлібопекарського вищого гатунку.

Стан м’якушки  -        добре пропечений, не вологий на дотик, без комочків та слідів недомісу, після притиснення м'якіш повина приймати первинну форму;  м'якіш без пустот та ущільнень.

Аромат - Властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку

За кольором - від світло-жовтого до світло-коричневого на поверхні.

За формою - відповідає виду виробу. Відповідає формі, в якій проводили випікання, без бокових виливів. Без ГМО.

Якість товару, що постачається, повинна відповідати стандартам якості ДСТУ та   встановленим показникам якості і безпеки. Якість і безпека хліба протягом терміну придатності до споживання гарантується ви.робником і продавцем відповідно до вимог діючих стандартів.

 

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі: При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціну товару, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та постачальників відповідного товару, спеціалізованих торгівельних майданчиках та в електронній системі закупівель.

 6.  Очікувана вартість предмета закупівлі: 93 758,00 грн з ПДВ.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень