A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання селищного голови В. ІВАСЮКА з Католицьким Різдвом Христовим !

Дата: 24.12.2021 15:23
Кількість переглядів: 431

Фото без опису  Щороку 25 грудня Римо-католицька церква відзначає день народження Ісуса Христа, саме у Римі у 336 році було вперше задокументовано святкування Різдва. Всіх християн західного обряду вітаю зі світлим святом Різдва Христового!  Щороку яскрава Різдвяна зірка сповіщає про прихід свята, якого чекають цілий рік, як дорослі так і діти. Воно несе кожному з нас добрі новини, зміни на краще, здійснення мрій та бажань. Воно відзначається на честь народження божественного сина, який викупив гріхи людей своєю смертю і вже більше двох тисяч років несе людству віру в краще майбуття, надію на торжество добра над злом, любов до ближнього та послане Сином Божим зцілення і спасіння.

Скрізь панує чарівна атмосфера очікування дива, будинки прикрашені гірляндами, виблискують вбрані ялинки, у храмах відбуваються святкові богослужіння. В цей день за святковим столом збирається родина, разом читають молитву та чекають дива.

Різдво – це завжди народження надії на краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Тож нехай цьогоріч воно стане початком дороги в новий мирний та щасливий рік. Нехай Боже благословення увійде до кожної домівки, а між людьми панують любов і братерство.

Небо і земля торжествують – Христос Рождається. З цим світлим святом вітаю усіх людей. Нехай Різдво буде радісним, нехай кожна родина збереться разом і в добрі, злагоді та мирі славить Добру Новину!

Гарних всім і радісних Різдвяних свят!

З повагою селищний голова              Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень