Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання очільника громади Валерія Івасюка з Новим 2022 роком та Різдвом Христовим !

Дата: 31.12.2021 08:16
Кількість переглядів: 255

Шановні маньківчани сердечно вітаю  Вас зі світлими і радісними святами – з  Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!Фото без опису   Рік, що минає був непростим, ми з гідністю витримали усі випробування, разом плідно працювали заради кращого майбутнього нашої Маньківської  територіальної громади, яка нещодавно відзначила тільки першу річницю свого існування.

  2021 рік збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість створити всі умови для подальшого розвитку. Ми входимо у новий відлік часу, оцінюючи і аналізуючи пройдене, підбиваючи підсумки року, що минає. Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2021 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями.

      У переддень нового 2022 року та напередодні Різдвяних свят хочу побажати всім миру, злагоди та віри, віри в себе, у людей, в процвітання нашої громади та всієї України в цілому, віри в те, що будь-яке добре починання, яке робиться від щирого серця, буде успішним. Адже тільки  разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів.

  Нехай прийдешній рік стане сприятливим для втілення всіх благих справ на користь нашої громади, принесе стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще.

Фото без опису

   Бажаю усім міцного здоров’я, особистого щастя, родинного затишку,   Божого благословення, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги!

   Нехай у Новому році в усіх будуть чисті помисли, наповнені добрими справами, вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких. Вірю в те, що 2022 рік стане для нас роком єдності, розвитку і успіху. 

  Висловлюю вдячність усім жителям громади за розуміння і підтримку, за стійкість та оптимізм. Переконаний, що попереду - плідні трудові будні, які принесуть для громади вагомі та реальні здобутки. Нехай новий рік стане наступним важливим етапом в реалізації тих перетворень, які ми здійснюємо сьогодні. Головне - пам’ятати, що наша сила - в єдності, у взаєморозумінні та взаємній підтримці.   Сьогодні хочу ще раз звернутися до кожного з вас: ми одна сім'я - Громада. І від кожного з нас залежить її подальша доля. Давайте будемо пам'ятати про це.

    Щасливих і веселих свят!               З Прийдешнім 2022 роком!

   З повагою

     Селищний голова                                                  Валерій ІВАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень