Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

За сприяння народного депутата України Сергія Нагорняка в громаді реалізовано 5 проєктів

Дата: 18.01.2022 09:34
Кількість переглядів: 439

  За сприяння народного депутата України Сергія Нагорняка за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій  по Маньківській селищній раді реалізовано наступні проєкти:

Фото без опису

Капітальний ремонт з утепленням фасаду, заміною вікон на енергозберігаючі та дверей Маньківського закладу загальної середньої освіти I- III ст. № 1:

Вартість робіт становила більше 11 млн. грн., з яких: 2246,0 тис.грн кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, які Маньківська громада отримала завдяки ініціативі Сергія Нагорняка, відповідно до Програми Президента «Велике будівництво» та співпраці селищного голови Валерія Івасюка з нардепом з різних напрямків розвитку громади; 6731,0 тис.грн за рахунок коштів Фонду регіонального розвитку  та 2340,0 тис.грн кошти місцевого бюджету Маньківської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Реконструкція покрівлі Маньківської дитячої школи мистецтв:

Вартість робіт становила 2497,0 тис. грн., за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Фото без опису

Фото без опису

Капітальний ремонт напірного водогону в смт Маньківка:

Вартість робіт становила 822,5 тис. грн., за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Повністю оновлено комп‘ютерний клас у Маньківському навчально-виховному комплексу "Заклад загальної середньої освіти І - ІІІ ступенів - гімназія" !

У класі інформатики встановлено 10 новеньких комп‘ютерів на загальну суму 163,5 тис.грн.

Тепер і учні гімназії забудуть про застарілу техніку, яка не підтримувала навіть найпростіші програми.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Для працівників територіального центру надання соціальних послуг придбано 5 велосипедів, яких так бракувало та які у теплий сезон значно полегшить роботу соцпрацівникам, на загальну суму 34,5 тис. грн.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Народним депутатом Сергієм Володимировчем підготовано подання на Міністерство фінансів України та Міністерство регіонального розвитку для виділення нам відповідного державного фінансування.

Щиро вдячні депутату Верховної ради за підтримку громади та співпрацю!

Працюємо далі. Працюємо РАЗОМ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень