A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Питання ремонту доріг для влади є в пріоритеті

Дата: 19.01.2022 08:45
Кількість переглядів: 550

  Питання ремонту, стану та утримання доріг є завжди одним з найактуальніших серед населення. 18 січня 2022 року проведено робочу нараду щодо ремонту автодоріг державного значення. Нарада ініційована народним депутатом України Сергієм Нагорняком. Участь в нараді взяли в.о. начальника служби  автомобільних доріг у Черкаській області Олег Діденко, голови територіальних громад Уманського та Звенигородського районів.  Маньківську громаду представляв селищний голова Валерій Івасюк.

Фото без опису

   Обговорювали стан доріг державного значення, плани щодо їх ремонту та фінансування на 2022-2023 роки. У ході зустрічі обговорювалися питання щодо ремонту аварійних мостів на території Уманського та Звенигородського районів, впорядкування та очищення від сухостою прилеглих територій до автомобільних доріг.

Фото без опису

  Ключовим питанням до керівника дорожньої служби від голів територіальних громад було питання щодо термінів виконання дорожніх робіт та їх якості.

  За інформацією служби автомобільних доріг у Черкаській області на 2022-2023 роки заплановано провести поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-24-03.

Фото без опису

  Зустрічі такого формату є актуальними і будуть проводитися надалі, адже питання ремонту доріг є в пріоритеті. Крім того важливим аспектом є налагодження тісної співпраці з громадськістю, адже ремонт доріг – це питання соціального характеру та безпеки і є однією з ключових умов успішної реалізації медичної та освітньої реформ.

Фото без опису

Дякуємо нашому Нардепу Сергію Нагорняку за сприяння в ремонтах доріг нашого регіону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень