A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На Маньківщині відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Соборності України

Дата: 24.01.2022 12:35
Кількість переглядів: 314

   103 роки тому, 22 січня 1919 року, відбулася ключова для сучасної України подія на шляху до єдності і незалежності держави – проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР). 

   Саме цього дня 22 січня 2022 року в селищі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Соборності України. В урочистостях взяли участь селищний голова Валерій ІВАСЮК, перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Анатолій РИЖЕНКО, депутати, працівники виконавчого апарату та структурних підрозділів селищної ради, учасники ООС, волонтери, представники підприємств, установ і організацій, учнівська молодь та громадськість селища.

   З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова, де побажав усім міцності духу, добробуту та злагоди, віри у світле майбутнє України. "День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря як День народження єдиної незалежної соборної держави. Особливо зараз, у складні для нашої країни роки, соборність держави, - це не лише її територіальна цілісність, а й відчуття великої родини, запорука подальшого розвитку незалежної України." - зазначив у своєму виступі очільник Маньківської громади Валерій ІВАСЮК.

   Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх Героїв України, воїнів, борців, патріотів – усіх тих, хто ціною власного життя здобував право прийдешніх поколінь на свободу та цілісність нашої держави.

  Під час урочистого дійства відбулася святкова концертна програма, в якій взяли участь працівники селищного центру культури та дозвілля, які подарували усім присутнім чудові пісні та гарний святковий настрій. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень