Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Безбар’єрність має стати новою суспільною нормою в Україні

Дата: 08.02.2022 09:41
Кількість переглядів: 325

Безбар’єрність має стати новою суспільною нормою в Україні. Це місія ініціативи дружини Президента України Олени Зеленської «Без бар'єрів». Для її досягнення мають відбутися зміни у суспільстві, воно має стати людиноцентричним. Такі зміни можливі у співпраці влади і суспільства.

З цією метою громадською організацією «Безбар’єрність» було створено інформаційні матеріали для демонстрації успішних прикладів подолання різних бар’єрів і перепон у суспільстві.

 

Фото без опису

З цією метою був створений «Довідник безбар’єрності» – гід з коректного спілкування, у якому зафіксовані нові норми безбар’єрної мови. Це проєкт, створений у співпраці з представниками громадянського суспільства, правозахисниками, психологами, батьками, які виховують дітей з інвалідністю, українськими та міжнародними експертами. Це допомога для тих, хто бере участь у формуванні та кристалізації сенсів, що стосуються безбар’єрності та впровадження нових суспільних норм в Україні.

Фото без опису

Саме тому необхідно донести важливості використання «Довідника безбар’єрності» серед працівників структурних підрозділів, які опікуються питаннями соціального захисту, комунікацій з громадськістю, звернень громадян, капітального будівництва та інших.

Зазначені матеріали покликані продемонструвати успішні приклади подолання різного роду бар’єрів, привернути увагу суспільства до цієї теми. Запропоновані рекламні матеріали є важливим комунікаційним елементом загальнонаціональної кампанії просування безбар’єрності як нової суспільної норми.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень