A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Депутатський корпус не стоїть осторонь тих подій, що відбуваються в державі !

Дата: 10.02.2022 17:04
Кількість переглядів: 339

  Сьогодні 10 лютого  2021 року, під головуванням очільника громади Валерія Івасюка відбулось пленарне засідання 17 сесії VIII скликання Маньківської селищної ради. У роботі якої взяли участь 14 депутатів, на розгляд було винесено 9 питань порядку денного. Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, всі винесені питання попередньо були ретельно опрацьовані та розглянуті на засіданнях постійних депутатських комісій. Саме тому,  майже всі рішення були одноголосно схвалені депутатами.

 

 Так, під час засідання, обранці внесли зміни до програми соціально - економічного та культурного розвитку Маньківської громади. У пріоритетні напрямки розвитку  громади у 2022-2024 роках було включено: проведення робіт з облаштування освітлення вулиць та штучного освітлення  пішохідних переходів; облаштування засобами примусового зниження швидкості вулиць поблизу навчальних закладів; придбання та встановлення камер відеоспостереження; облаштування автостоянок та заїзних «карманів» біля закладів соціальної сфери у населених пунктах Маньківської громади. До інвестиційних проектів, що планується реалізувати у 2022-2024 роках додано облаштування літньої сцени комунального закладу «Маньківський селищний центр культури та дозвілля» на загальну суму 400 тис. грн і  капітальний ремонт будівлі для розміщення відділу ЦНАП та інших структурних підрозділів селищної ради по вул. Шевченка,13 (виготовлення проектно-кошторисної документації ) на загальну суму 300 тис. грн.

 

 З огляду на загострення ситуації на сході України, з метою підвищення обороноздатності нашої держави, недопущення  і запобігання можливого вчинення диверсій та терористичних актів, для підвищення ефективності роботи з підготовки молоді та призову її на строкову військову службу на засіданні  були внесені зміни до наступних Програм:  «Призовна дільниця»; Програми розвитку та забезпечення функціонування системи оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій на території Маньківської селищної територіальної громади; Програми протидії тероризму на території Маньківської селищної територіальної громади;  Програми створення, поновлення та використання місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Маньківській територіальній громаді, з якими виступив головний спеціаліст з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи Володимир Михайловин.

  Прийняті рішення та результати поіменного голосування засідання  оприлюднені на офіційному веб-сайті Маньківської селищної ради для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

  У різному було розглянуто звернення жителів Попівського старостинського округу щодо невиконання старостою своїх службових обов’язків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень