A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулася робоча зустріч із народним депутатом України Сергієм Нагорняком

Дата: 17.02.2022 08:42
Кількість переглядів: 228

   За ініціативи керманича Маньківської громади Валерія Івасюка  16 лютого 2022 року відбулася робоча зустріч старост та очільників окремих галузей громади із народним депутатом України Сергієм Нагорняком. В ході зустрічі були обговорені проблемні питання населених пунктів нашої громади та перспективи їх розвитку на 2022 рік.

   За дві години спілкування обговорили безліч наболілих питань, проблем та можливостей. Старости всіх населених пунктів поділилися своїми ідеями та напрацюваннями в підготовці до участі в реалізації соціальних проектів, озвучили проблеми, які потребують першочергової уваги.

   Пріоритетними питаннями в поточному році є - питання забезпечення питною водою; закупівля трактора для обслуговування окремих населених пунктів; проведення вуличного освітлення; встановлення автономного освітлення на сонячних батареях на греблях, пішохідних переходах, місцях масового скупчення молоді; встановлення спортивних та ігрових майданчиків; встановлення систем відео спостереження та оповіщення населення про загрози і надзвичайні ситуації; придбання медичного обладнання та оргтехніки для ФАПів; перекриття Будинків культури та заміна одягів сцени.

  Дані питання перебувають на постійному контролі в народного депутата. Щиро вдячні Сергію Володимировичу за допомогу та вболівання за долю громади. Сподіваємось і надалі на тісну співпрацю з народним депутатом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень