A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

В Паланочці відбувся розширений семінар вчителів предмета "Захист України"

Дата: 21.02.2022 17:18
Кількість переглядів: 192

  Восьмий рік триває війна українського народу за свою незалежність та територіальну цілісність. В умовах війни надзвичайно гостро постає питання якості викладання предмета «Захист України». Саме даний предмет має на меті формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту Вітчизни та дій в умовах надзвичайних ситуацій, системного уявлення про військово-патріотичне виховання.

Фото без опису

  Якість теоретичної та практичної підготовки наших учнів на уроках «Захисту України» залежить від фаховості вчителів, тому вчителі постійно знаходяться у пошуку шляхів для самовдосконалення.  Важливу роль у підвищенні фахової компетентності відіграє міжшкільне методичне об’єднання вчителів предмета «Захист України», яке зібрало у значній мірі фахівців своєї справи, для яких військово-патріотичне виховання учнівської молоді є насправді одним з пріоритетів діяльності.

Фото без опису

  18 -19  лютого 2022 року у рамках міжшкільного методичного об’єднання на базі військово-патріотичного табору  «Козацький гарт» відбувся семінар вчителів предмета «Захист України». Учасниками семінару стали не лише вчителів «Захисту України» закладів освіти нашої громади, а й колеги з Буцької, Дмитрушківської, Паланської, Іваньківської громад.

Організатор семінару – відділ освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради забезпечив всі необхідні умови для проведення семінару та роботи інструкторів.

Фото без опису

Розпочав  семінар начальник відділу освіти, молоді та спорту Ю.М.Безверхий, який коротко проаналізував роботу, що проводиться у даному напрямку відділом, та окреслив перспективи.

             Фото без опису

 Начальник військово-патріотичного табору «Козацький гарт» П.М.Карпенко ознайомив присутніх з програмою та фахівцями, залученими до роботи з вчителями на семінарі, а саме – працівниками Уманського батальйону територіальної оборони, інструктором зі стрілецької справи та представниками Уманської самооборони.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Сама програма семінару була насиченою та максимально практично спрямованою: заняття з тактики, тактичної медицини, військової топографії, корегування вогню та ін.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень