A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оперативна інформація по громаді станом на 11.00 27.02.2022 року

Дата: 27.02.2022 11:53
Кількість переглядів: 168

  1. Надзвичайних ситуацій та істотних порушень не виявлено. Ситуація контрольована. Дякуємо нашим захисникам!
  2. Час комендантської години змінено: з 20.00 по 06.00
  3. Групи охорони працюють, патрулюючи населені пункти та вулиці селища, блок-пости. Хто бажає доєднатися до охорони смт Маньківка – звертатися до Іваненка А.А. (приміщення товариства рибалок), по селам – до старост.
  4. Маньківська багатопрофільна лікарня щиро дякує усім громадянам за надання крові у пункті переливання. На сьогодні зібрано достатній запас крові, тому про наступний збір буде повідомлено додатково за потребою.
  5. Відділ освіти, молоді та спорту Маньківської селищної ради звертається з проханням до батьків провести інформаційну роботу з дітьми щодо пропозицій через соціальні мережі заробити гроші, малюючи позначки світло відбиваючою фарбою. Також попередити про те, що не можна підбирати на вулицях незнайомі предмети, іграшки, гаманці, цінні речі, адже вони можуть бути заміновані.
  6. Дорожні знаки на території громади демонтуються КП «Комунальник-М» та старостами сіл. Бажаючим допомогти зв’язуватися із старостою у населеному пункті, в смт Маньківка з інженером «Комунальник-М» Риндюк В.С. або депутатом Косолап В.І.
  7. Громадянам, які прибули на тимчасове проживання із інших населених пунктів прохання відмітитися: смт Маньківка - Маньківська селищна рада, села – старостати.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень