A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оперативна інформація по громаді станом на 13.00 11.03.2022 року

Дата: 11.03.2022 14:03
Кількість переглядів: 196

Надзвичайних ситуацій та істотних порушень не виявлено. Ситуація контрольована. Дякуємо нашим захисникам! Наголошуємо, що наказом Уманської районної військової адміністрації на території Уманського району запроваджено комендантську годину з 19.00 до 06.00!!!

Фото без опису

 

Шановні жителі та гості громади!

Звертаємося з проханням віднестися з розумінням до придбання товарів першочергової необхідності, закуповувати по потребі, без надлишку. Наразі, торгівельні мережі забезпечують постачання товарів у достатній кількості у складних умовах, адже оптові торгівельні бази не налагодили роботу на повну потужність. Кількість населення нашої громади значно збільшилась у зв’язку з тимчасовим переміщенням громадян.

 Селищною радою було рекомендовано встановити певні обмеження щодо відпуску товарів у торгівельних закладах, закликаємо усіх вас також з розумінням поставитися до зазначеного питання. Будьмо виваженими і людяними! 

Ще раз наголошуємо на необхідності реєстрації у селищній раді та старостатах громадянам, що прибули на тимчасове проживання у нашу громаду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень