A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оперативна інформація по громаді станом на 17.00 21.03.2022 року

Дата: 21.03.2022 18:05
Кількість переглядів: 232

Надзвичайних ситуацій та істотних порушень не виявлено. Ситуація контрольована. Дякуємо нашим захисникам! За даними реєстрації ВПО (внутрішньо переміщених осіб) на території громади проживають 1741 особи, з них: 703 жінок, 499 чоловіків, 466 дітей, всього внутрішньо переміщених з місць бойових дій 1300 осіб.

Шановні жителі громади, керівники підприємств, установ, організацій, усі небайдужі громадяни!

З метою приведення в належний санітарний стан територій кладовищ, місць масових поховань, братських могил, пам’ятних знаків просимо долучитися до заходів з благоустрою в смт Маньківка, що будуть проводитися працівниками КП «Комунальник-М» згідно з графіком:

 

22 березня 2022 року  - «Центральне» кладовище

23 березня 2022 року – «Калінінське» кладовище

24 березня 2022 року – «Петровського» кладовище

25 березня 2022 року – «Кинашівське» кладовище

 

Також протягом 22-25 березня 2022 року заходи з благоустрою територій та кладовищ будуть проводитися у всіх населених пунктах громади.

Запрошуємо усіх жителів селища Маньківка та громадян, що прибули на тимчасове проживання, жителів усіх старостинських округів громади взяти активну участь у заходах з благоустрою населених пунктів.

Нагадуємо, що відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів» підприємства, установи та організації зобов’язані утримувати в належному стані об’єкти благоустрою (їх частини), що перебувають у їх власності або користуванні, а також визначену правилами благоустрою території населеного пункту прилеглу до цих об’єктів територію.

Наголошуємо, що у більшості сільськогосподарських товариств, фермерських господарств розпочався сезон весняно-польових сільськогосподарських робіт, відповідно на полях техніка працює під час комендантської години за узгодженням із старостами відповідних населених пунктів, поліцією та рТО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень