Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулося засідання виконкому Маньківської селищної ради

Дата: 22.03.2022 17:08
Кількість переглядів: 371

Сьогодні 22 березня 2022 року відбулось засідання виконавчого комітету Маньківської селищної ради.  В рамках засідання заслухано низку питань, що стосувались внесення змін до розпису бюджету на 2022 рік, подання клопотання щодо присвоєння почесного звання  України   «Мати-героїня» та інші.

Фото без опису

 В ході засідання  було порушене питання скасування заборони продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території Маньківської селищної територіальної громади. Проте, дивлячись на воєнний стан в Україні, члени виконкому не підтримали дане рішення.

Фото без опису

 Відповідно до  подання 3 відділу Уманського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки  члени виконкому погодили передачу  вантажного  автомобіля для забезпечення підрозділів Корпусу резерву.

Фото без опису

 На завершення перед Черкаською обласною військовою адміністрацією було порушене клопотання про присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня» багатодітній жінці  Сисюк Т.Є.,  яка  народила  і виховала  п’ятеро дітей.

На засіданні було активно обговорено вищевказані питання та внесено зауваження і пропозиції,  з усіх питань було прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень