A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

В області запрацював ще один інфомаційний пункт для вимушених переселенців

Дата: 23.03.2022 08:30
Кількість переглядів: 401

На Черкащині встановили ще один інформаційний пункт для допомоги внутрішньо переміщеним особам у дорозі. Він тепер працює у Золотоноші на Н-16. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Загалом в області таких пунктів вже три:у Черкасах (по Р-10), Смілі (по Н-01) та Золотоноші (по Н-16). Тут вони зможуть отримати інформацію про тимчасовий прихисток чи триваліше проживання на Черкащині. У пунктах також чергують рятувальники, медики та психологи ДСНС.

Фото без опису

– Черкащина продовжує транзитно приймати жителів областей, де зараз тривають бої, – відзначив Ігор Табурець. – За минулу добу – ще півтори тисячі людей. Аби підтримати людей в дорозі відкриваємо додаткові інформаційні пункти.

Загалом, за його словами, натепер ситуація в області контрольована. Натепер уся критична інфраструктура працює. Область стабільно функціонує.

– Але це не значить, що треба розслаблятися чи ігнорувати повітряні тривоги, – наголосив керівник обласної військової адміністрації. – Чуєте сирени – без роздумів в укриття! Наші захисники нас бережуть, ми повинні їм у цьому допомагати. Сьогодні провели наради робочих груп із питань потреб підрозділів тероборони. Напрацювали чіткий алгоритм їхнього забезпечення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень