A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Більше 100 тисяч постраждалих від воєнних дій отримали допомогу

Дата: 04.04.2022 10:07
Кількість переглядів: 263

Фото без описуМіністр соціальної політики України Марина Лазебна повідомила, що за рахунок коштів, які надходять на гуманітарний рахунок, відкритий НБУ Мінсоцполітики, необхідну допомогу отримали вже 104 485 осіб, на що було витрачено 40,1 мільйона гривень.

«Завдяки тому, що ми не просто фінансуємо заявки отримувачів, а організуємо співпрацю, коли частину витрат на допомогу отримувачі беруть на себе або забезпечують певний етап надання необхідної допомоги, вдається за рахунок наявних ресурсів забезпечити допомогою більшу кількість людей.

В середньому витрати коштів з гуманітарного рахунку на допомогу одній особі за профінансованими заявками складають 384 гривні. Це в середньому за різними видами допомоги: евакуація цивільних з місць активних бойових дій, розміщення, організація харчування та психологічна допомога внутрішньо переміщеним особам, забезпечення медичними засобами та продуктами людей у місцях, де ведуться бойові дії.

Завдяки об’єднанню ресурсів та можливостей ми маємо високу ефективність використання коштів», – прокоментувала Марина Лазебна.

На сьогодні кошти з гуманітарного рахунку для допомоги людям отримали 22 одержувачі, серед яких громадські та благодійні організації, санаторії, територіальні центри соціального обслуговування (надання соціальних послуг).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень