Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

На Маньківщині навколішки прощалися із полеглим за Україну Героєм Петром Драюком

Дата: 05.04.2022 16:07
Кількість переглядів: 311

Маньківська громада у жалобі. У зоні бойових дій загинув наш земляк, 30-річний житель села Дзензелівка Драюк Петро Васильович, який пішов воювати у лютому 2022 року, виконував свій громадянський і військовий обов’язок у окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців на Київщині.

Фото без опису

Петро Васильович Драюк  народився в с. Дзензелівка 03 вересня 1991 року. Як і всі однолітки, Петро навчався і закінчив місцеву школу.  Педагогам та однокласникам він запам’ятався товариським та активним учнем. Ще з шкільних років хлопець ніколи не боявся взяти на себе відповідальність у вирішенні складних ситуацій. Ця риса збереглася в нього і в подальшому житті.

Фото без опису

Коли 24 лютого оголосили військовий стан, не роздумуючи він пішов захищати  Вітчизну, змінивши тихе, спокійне життя на суворі будні воїна-захисника. Петро любив життя і багато хотів  встигнути, але занадто рано ворожа куля його обірвала, не давши здійснитись мріям та сподіванням.

Фото без опису

Фото без опису

Від усієї громади висловлюємо щирі співчуття батькам та рідним. Материнська та батьківська біль від втрати сина не загоїться ніколи, але нехай вас підтримує думка про те, що ваш син віддав своє молоде життя за рідну Україну, за свій народ і загинув, як справжній воїн, як справжній Герой на полі бою.

Фото без опису

Вічна пам’ять на світлий спогад про Петра залишиться назавжди у наших серцях.

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень