A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Відбулося чергове засідання виконкому Маньківської селищної ради

Дата: 07.04.2022 15:15
Кількість переглядів: 350

   Сьогодні 07 квітня 2022 року відбулось засідання виконавчого комітету Маньківської селищної ради.  В рамках засідання заслухано низку питань, що стосувались питань організації і проведення робіт з благоустрою громади у весняний період; надання дозволу на вирізку дерев; взяття на квартирний облік; затвердження Положення про платні медичні послуги та інші.

   З метою забезпечення мешканців продовольством на випадок блокади громади ворожими військами було вирішено створити продовольчий резерв для потреб громади з розрахунку на один місяць на випадок блокади населених пунктів громади в період воєнного стану. З даного питання присутніх поінформувала завідувачка сектором економічного розвитку та інвестицій Тетяна Гетьман.

   В ході засідання  членами виконкому було підтримане питання скасування заборони продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на території Маньківської селищної територіальної громади з 07 квітня 2022 року.

   На завершення присутніми було обговорене питання реєстрації внутрішньо переміщених осіб в програмному комплексі інтегрованої інформаційної системи «Соціальна громада».

  На засіданні було активно обговорено вищевказані питання та внесено зауваження і пропозиції,  з усіх питань було прийнято відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень