A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Оперативна інформація по громаді станом на 17.00 21.04.2022 року

Дата: 21.04.2022 16:44
Кількість переглядів: 319

Фото без описуСитуація по громаді контрольована. Дякуємо ЗСУ! За даними реєстрації ВПО (внутрішньо переміщених осіб) на території громади станом на 21.04.2022 проживають 2829 осіб (з них в смт Маньківка 1150 осіб), з них 885 дітей (з них в смт Маньківка 348 осіб).

Шановні жителі громади!

Попереду світле свято Воскресіння Христового. На жаль, цьогоріч українці змушені святкувати Великдень в нових умовах. Тому ми закликаємо вас пам'ятати – у нашого ворога немає нічого святого. Росіяни можуть скористатися нашими звичаями та влаштувати терор в одне з найважливіших християнських свят. Центр протидії дезінформації при РНБО України попереджає:  окупанти знову використовують прийом "інформаційного алібі", попереджаючи про можливі провокації в українських містах під час  Великодня.

Зокрема, кілька пропагандистських ЗМІ поширили публікацію щодо того, що *«з націоналістів сформовано понад 70 мобільних груп на автомобілях, що обстрілюватимуть з мінометів православні храми у Великодню ніч, щоб потім звинуватити у цьому військових рф».*

Звертаємо увагу! В усіх регіонах є висока ймовірність діяльності диверсійно-розвідувальних груп ворога. Про це повідомляє і міноборони рф, яке стверджує, що Київ готує «витончені жахливі провокації» з численними жертвами.  

          Закликаємо за можливості все ж таки утриматися від відвідування храмів. Міністерство культури та інформаційної політики запрошує вірян приєднатися з молитвою до Великодніх служб дистанційно – завдяки трансляціям на телебаченні та онлайн.

Повідомляємо, що наказом Черкаської ОВА № 11 від 15.04.2022 року встановлено, що дія комендантської години не поширюється на вихідні та святкові дні з 21.30 23.04.2022 до 06.00 24.04.2022. На території громади під час Великодніх служб у населених пунктах буде забезпечено чергування представників поліції, ДСНС та роти охорони. Рекомендуємо усім, хто планує відвідувати Великодні служби у храмах громади, при собі мати документ, що посвідчує особу.

Будьте дуже уважні та максимально обережні!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень