A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Вітання очільника Маньківської громади Валерія Івасюка з Великодніми святами!

Дата: 22.04.2022 16:34
Кількість переглядів: 483

   Шановні маньківчани та гості селища   Щиросердечно вітаю Вас з найвеличнішим святом для всіх християн світу – Воскресінням Христовим! У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Воно приходить разом із квітучою і теплою весною і наповнює людські серця добром і любов’ю. Це свято є символом торжества справедливості, перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над тьмою, віри над безнадією.

  Впевнений, що це свято згуртує всіх нас у спільній справі Перемоги над російським агресором, розбудови нашої держави, в єднанні та порозумінні заради майбутнього України.

   Зараз наша держава та її громадяни переживають чи не найважчий період в новітній історії – війну, яку розпочала росія проти України. Україна зазнає непоправних втрат: гинуть найкращі сини і доньки нашого народу. Вічна пам'ять тим, хто загинув за незалежність та цілісність української держави. Але ми переконані, що вистоїмо та здобудемо Перемогу над ворогом.

  Через війну в Україні вся сім’я, на жаль, може фізично й не зібратися на великодню вечерею. Але відеодзвінки, привітання з Великоднем допоможуть віртуально обійняти рідних, близьких та друзів.

  Низький уклін і повага всім тим, хто зараз  захищає наш мир і спокій. Щира подяка Вам, матері та батьки, за те що виростили таких мужніх і прекрасних Героїв.

   І доземний уклін синам та дочкам, які втратили батьків. А ми, завжди будемо допомагати і підтримувати вас у житті, бо ми - одна громада і ми завжди будемо разом. І у радості, і у горі.

   Бажаю вам і вашим родинам віри в наші Збройні сили та наших захисників, миру Українській землі та Божого благословення! Нехай передзвін Великодніх дзвонів наповнить життя кожного з нас світлом і радістю, додасть наснаги та енергії, благословить наші сім’ї і всю рідну нам Маньківщину та Україну на Перемогу, мирне і достойне майбутнє!

Христос Воскрес!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень