A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

Члени виконкому затвердили тарифи на комунальні послуги поводження з побутовими відходами

Дата: 26.04.2022 12:57
Кількість переглядів: 312

  Сьогодні, 26 квітня 2022 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке пройшло під головуванням селищного голови Валерія Івасюка. У ході засідання розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

   У засіданні взяли участь 14 членів виконавчого комітету, начальники структурних підрозділів селищної ради. До порядку денного було включено 5 проєктів рішень, які стосувались питань: затвердження тарифу на комунальні послуги поводження з побутовими відходами; внесення змін до інформаційних та технологічних карток адміністративних послуги  «Видача будівельного паспорта забудови земельної ділянки», «Внесення змін до будівельного паспорта забудови земельної ділянки», що надається відділом Центр надання адміністративних послуг та ін.

  Так, під час засідання, члени виконкому внесли зміни до бюджету селищної  ради, які були викликані у зв’язку з необхідністю  зменшення обсягу освітньої субвенції з Державного бюджету та  перерозподілу видатків у межах призначень головних  розпорядників бюджетних коштів. 

    Крім цього було погоджено вилучення автобуса з приватного підприємства для забезпечення підрозділів Корпусу резерву  та надано дозвіл відділу освіти, молоді та спорту на вирізку дерев.

  Серед питань в РІЗНОМУ, які обговорили присутні - про видачу довідок зареєстрованих у житловому приміщенні осіб; заключення угод з товаровиробниками про зберігання місячного запасу с/г продукції (продуктового резерву); роботу закладів освіти;  надання земельних ділянок в оренду в умовах воєнного стану; забезпечення лікарів – переселенців службовим житлом; зміни в законодавстві щодо оформлення виплат внутрішньо переміщеним особам з 01 травня 2022 року; створення збірних та приймальних пунктів евакуації  людей у населених пунктах Маньківської громади.  

 З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті Маньківської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень