A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маньківська громада
Черкаська область, Уманський район

8 І 9 ТРАВНЯ УКРАЇНА ВІДЗНАЧАТИМЕ ПІД ГАСЛОМ “ПЕРЕМОГЛИ НАЦИСТІВ – ПЕРЕМОЖЕМО І РАШИСТІВ!”

Дата: 09.05.2022 09:04
Кількість переглядів: 291

Цього року Україна відзначає 8–9 травня День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в умовах повномасштабної військової агресії Росії, яка посягає на нашу незалежність і територіальну цілісність, на саме існування українців. Для українців протистояння російській агресії – це боротьба за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій агресивного сусіда, який заради досягнення мети не гребує ані воєнними злочинами, ані злочинами проти людства.

Фото без опису

  Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Перемога в ній дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників. У ці дні разом з Європою та світом ми вшановуємо мужність і відданість тих, хто боровся з нацизмом.

   Подвиги наших дідів, батьків та матерів сповнені глибоким патріотизмом і сьогодні надихають молоде покоління плекати у своїх серцях любов до рідної землі. Низький уклін кожному, хто на своїх плечах виніс тягар воєнного часу та наближав День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, чиє ім'я викарбуване на гранітних скрижалях Перемоги, і тим, хто так і лишився Невідомим Солдатом. Пам'ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини.

    Щороку це свято служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі!

    На превеликий жаль, цю знаменну дату ми сьогодні зустрічаємо зі зброєю в руках. Нинішні захисники України з честю продовжують героїчні традиції фронтовиків, проявляють мужність і героїзм, демонструють високий професіоналізм, патріотизм та відданість Україні, відстоюючи її незалежність та територіальну цілісність в умовах війни.

   Низько вклоняємося ветеранам, захисникам, дякуємо за патріотизм і мужність заради незалежності та територіальної цілісності України, свободи її народу. Віддаємо глибоку шану кожному, хто боровся і бореться за Вільну та Соборну Україну.

Хай будуть міцними здоров'я і непохитна віра в перемогу,  світле майбутнє наших дітей і онуків! Зичу всім вам Божого благословення. Тримайтеся. Перемога буде ЗА НАМИ!

Вічна пам'ять загиблим!

Низький уклін живим!

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою

Селищний голова

Валерій ІВАСЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень